Boluri & Castroane Biodegradabile

Afișez toate cele 6 rezultate

Boluri castroane biodegradabile

In magazinul nostru vei găsi boluri şi castroane biodegradabile de mărimi diferite care pot înlocui cu succes vesela de unică folosinţă din plastic. Realizate din fibră de trestie de zahăr, aceste produse sunt durabile, rezistente la grăsimi şi temperaturi ridicate şi se pot utiliza fără probleme în cuptorul cu microunde sau în congelator.

 

Avantajele bolurilor şi castroanelor biodegradabile

  • Sunt ecologice şi au un design foarte atractiv – Dacă ai oaspeţi şi vei organiza o petrecere, vei avea nevoie de veselă. În loc să o foloseşti pe cea din plastic, poţi alege varianta biodegradabilă din fibră de trestie de zahăr. Aceasta are o linie modernă şi un design plăcut şi nici nu conţine toxine.
  • Se compostează – După utilizare, castroanele şi bolurile biodegradabile se pot composta industrial in maxim 90 de zile. În acest mod curăţenia se face mult mai usor si nici nu exista riscul de a polua mediul înconjurător.
  • Sunt eficiente din punct de vedere energetic – Fabricarea castroanelor şi bolurilor de unică folosinţă necesită mai puţină energie decât a celor din plastic şi sunt confecţionate din materie primă regenerabilă. Prin urmare, amprenta de carbon pe care o lasă asupra mediului este extrem de mică.
  • Nu sunt toxice – Datorită faptului că sunt confecţionate 100% dintr-un material natural, bolurile şi castroanele biodegradabile nu sunt toxice.

 

Modele variate de castroane şi boluri biodegradabile

În magazinul nostru vei găsi mai multe modele de boluri şi castroane biodegradabile, astfel încât să poţi alege varianta care te avantajează cel mai mult, în funcţie de necesităţi. Toate produsele se descompun dupa utilizare în maxim 90 de zile prin compostare industrială, rezista la temperaturi de până la 100 grade Celsius şi la ulei încins, se pot utiliza în cuptorul cu microunde sau în frigider şi sunt conforme şi omologate pentru contactul cu alimentele.

Astfel, poţi alege setul de boluri pentru ciorba de 500 ml, boluri rotunde de 400 ml, 500 ml, 600 ml sau 850 ml şi chiar castroane înclinate de 850 ml! Toate produsele arata foarte bine şi vor da o notă de rafinament si profesionalism produselor servite.

 

Cum poţi folosi castroanele şi bolurile biodegradabile?

Practic, când vine vorba despre utilizarea veselei biodegradabile, nu există restricţii! Toate castroanele şi bolurile confecţionate din pulpa de trestie de zahăr se comportă foarte bine în contact cu alimentele uscate sau lichide, reci sau fierbinţi! Se pot utiliza la petreceri, în fast-food-uri sau alte unităţi alimentare care comercializează mâncare gătită.

 

    Cart