De ce Neopack?

De ce Neopack?

În fiecare zi, întâlnim noi companii de servicii alimentare care fac alegerea îndrăzneață de a-și asuma responsabilitatea pentru impactul afacerii lor pe planeta, prin utilizarea ambalajelor biodegradabile şi compostabile. În plus, toate aceste companii, care au reuşit trecerea de la plastic la ambalajele biodegradabile, şi-au crescut volumul de business, datorita experienţei complexe oferite clientilor: un mod de a mânca si de a bea mai sanatos, tot mai apreciat astăzi.

Mai bine pentru planetă înseamnă mai bine pentru clienții dumneavoastră, şi, în final,  mai bine pentru businessul dumneavoastră.

Prin parteneriatul cu noi  veți obține mult mai mult decât ambalajele Neopack, durabile de înaltă calitate, veţi obţine satisfacţia clienţilor dumneavoastră.

Pentru că  Neopack înseamnă:

  • Materii prime atent selectate

Toate întrunesc condiţiile cerute de standardul EN 13432

  • Design inovator

Produsele noastre sunt proiectate pentru a satisface nevoile zilnice ale dumneavoastră

  • Sistem de buclă închisă – economie circulară

Produsele Neopack se constituie în alternative durabile la ambalajele pentru alimente şi pentru băuturi.

Neopack  se străduiește să ‘închidă bucla’ prin recuperarea tuturor materialelor la sfârșitul ciclului de viață al produsului nostru • 100% compostabil

Toate produsele Bio-Eco au fost certificate ca fiind 100% compostabile

  • Complet personalizabil

Neopack răspunde opțiunii de personalizare bazată pe nevoile dumneavoastră specifice. Alcătuim un stoc timp de 3 luni pentru produsele personalizate pe care le comandati

Trimitem mostre gratuite înainte de a achiziţiona.

    Cart