Ambalaje Fast Food

Afișez 1–9 din 54 de rezultate

Ambalaje fast food

Datorită avantajelor pe care le oferă, folosirea ambalajelor fast food biodegradabile cunoaşte o creştere vertiginoasă în industria alimentară. În magazinul nostru vei găsi o gamă diversificată de ambalaje naturale prietenoase cu mediul şi sigure pentru a fi utilizate în contact cu alimentele.

 

De ce să foloseşti ambalaje fast food biodegradabile?

  • Ajuţi la salvarea resurselor planetei – Ambalajele fast food biodegradabile sunt realizate din hârtie kraft sau alte materiale naturale, ceea ce le face reciclabile şi compostabile. Folosind aceste ambalaje şi nu pe cele din plastic care poluează mediul, contribui şi tu la salvarea resurselor planetei şi la protecţia mediului.
  • Nu sunt toxice – Pentru că sunt confecţionate din fibre vegetale reciclabile care se descompun natural în numai câteva săptămâni, ambalajele fast food pe care le comercializăm nu sunt toxice şi nu poluează.
  • Sunt sănătoase şi sigure pentru a fi în contact cu alimentele – Ambalajele fast food biodegradabile sunt confecţionate din materiale naturale şi nu conţin aditivi sau chimicale, ceea ce le face extrem de sigure şi sănătoase.

 

Ambalajele fast food biodegradabile – o cale de a consolida reputaţia şi imaginea de marcă a companiei

Datorită numărului tot mai mare al persoanelor care înţeleg impactul negativ al deşeurilor din plastic, clienţii şi organizaţiile aleg din ce în ce mai des produsele ambalate ecologic. Prin urmare, utilizarea ambalajelor fast food compostabile pe care le găseşti la noi îţi pot îmbunătăţi imaginea firmei.

Astfel te promovezi ca fiind interesat de impactul asupra mediului şi îmbunătăţeşti relaţia cu clienţii şi comunitatea. Începând să utilizezi cât mai repede ambalajele fast food biodegradabile compania ta va fi cu un pas înaintea concurenţei!

 

Ambalajele fast food compostabile atrag tot mai mulţi clienţi

Poţi să fii sigur că, de îndată ce vor descoperi că utilizezi ambalaje fast food compostabile, clienţii vor aprecia atenţia ta pentru mediu şi vor ajunge să prefere să cumpere de la tine. Alegând să protejezi planeta şi să adopţi un stil de comerţ ecologic, îţi creezi o bună reputaţie şi rezultatele se vor vedea curând.

 

Economiseşte bani cu ambalaje fast food biodegradabile!

Folosind ambalaje fast food biodegradabile în locul celor din plastic, produci mai puţine deşeuri şi vei cheltui mai puţini bani pentru eliminarea lor. De asemenea, reduci costurile şi minimizezi impactul asupra mediului.

 

Modele diverse de ambalaje fast food

În magazinul nostru vei găsi o gamă diversificată de modele de ambalaje fast food, astfel încât să poţi alege exact ceea ce ai nevoie! Acestea sunt disponibile în multe sortimente şi dimensiuni şi în culori naturale. Sunt rezistente la ulei şi temperaturi cuprinse între -40 grade Celsius la +80 grade Celsius.

 

    Cart