Tacamuri Biodegradabile

Afișez toate cele 6 rezultate

Tacâmuri biodegradabile

Tacâmurile biodegradabile nu poluează solul, apa sau aerul şi sunt o alternativă ecologică pentru vesela de unică folosinţă din plastic. Confecţionate din amidon de porumb, acestea nu conţin substanţe toxice,a ditivi sau lianţi şi se pot utiliza până la cinci ani, dacă sunt depozitate în locuri uscate şi departe de surse de căldură.

 

De ce să foloseşti tacâmuri biodegradabile?

 • Sunt 100% compostabile – Confecţionate din amidon de porumb, fără lianţi, aditivi sau chimicale, tacâmurile biodegradabile se descompun natural sau industrial în cel mult 90 de zile, iar produsele rezultate sunt carbonul şi apa.
 • Materia primă folosită este regenerabilă şi inepuizabilă – Amidonul de porumb folosit ca materie primă este uşor de obţinut şi regenerabil.
 • Versatilitate – tacâmurile biodegradabile se pot utiliza fără probleme la petreceri, picnicuri, restaurante sau unităţi alimentare care comercializează mâncare gătită.
 • Nu conţin toxine – şi nu sunt periculoase pentru organism, dar nici pentru mediu.
 • Sunt produse de unică folosinţă de calitate superioară – Produsele realizate din amidon de porumb au densitate bună şi sunt rezistente la apă şi ulei. Nu se înmoaie şi se comportă excelent atât la temperaturi crescute, cât şi la cele scăzute.
 • Sunt un produs verde care nu poluează solul, aerul sau apa.

 

 Aici găseşti toate tacâmurile biodegradabile de care ai nevoie!

În magazinul nostru vei găsi toată gama de tacâmuri biodegradabile necesare pentru a înlocui complet şi cu succes tacâmurile de unică folosinţă din plastic care generează deşeuri poluante şi dăunătoare mediului. Poţi achiziţiona cuţite, linguri, furculiţe sau seturi din acestea, cu sau fără şerveţele, în funcţie de necesităţi şi preferinţe.

Toate produsele sunt confecţionate din amidon de porumb şi se compostează în cel mult 90 de zile. Dacă sunt depozitate într-un mediu uscat şi departe de sursele de căldură, rezista până la cinci ani.

 

Tacâmuri biodegradabile – caracteristici

 • Sunt 100% compostabile şi nu dăunează mediului.
 • Se comportă excelent la temperaturi de până la 85 de grade, dar şi la temperaturi sub zero grade.
 • Sunt rezistente şi durabile dacă sunt depozitate corespunzător.
 • Se pot recicla sau composta natural sau industrial.
 • Nu alterează gustul şi mirosul alimentelor şi sunt sigure şi omologate pentru a intra în contact cu acestea.

 

Unde poţi utiliza tacâmurile biodegradabile?
Tacâmurile de unică folosinţă din amidon de porumb pe care le comercializăm se pot utiliza fără probleme în activităţi de catering sau restaurante. Designul simplu şi rezistenţa le recomandă pentru pentru petreceri variate în interior sau în aer liber, picnicuri sau călătorii.

 

 

 

  Cart