Termeni si Conditii

www.neopack.ro este proprietatea Neo Business Development,  înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/7753/2018, CUI RO 39434323

Prin utilizarea acestui site, acceptați respectarea termenilor și condițiilor de mai jos:

– Produsele expuse se pot comanda online, telefonic sau prin e-mail. 

– Produsele se livrează prin curier sau pot fi ridicate de la depozitul din str. Mehadiei 41, sector 6, București

– Datele din comanda completata de catre client stau la baza intocmirii facturii si a documentelor de livrare, Clientul este responsabil de corectitudinea acestor date, precum si de ridicarea coletului expediat de catre noi. Nu raspundem pentru coletele neridicate de catre client. Prin plasarea comenzii, clientul a luat la cunostinta si accepta in acelasi timp toate datele afisate pe site despre produsele comandate. Informatiile detaliate despre produse sunt cu titlu informativ, neputand fi considerate sursa contractuala. Pentru orice probleme sau neintelegeri legate de acestea suntem la dispozitia dumneavoastra pentru a le lamuri: office@neopack.ro.

– Plata se face ramburs, prin banca sau cu card bancar; in cazul in care se opteaza pentru plata prin banca, livrarea se realizeaza dupa confirmarea platii

– Termenul de livrare este intre 24 si 72 de ore de la comanda, conditiile fiind descrise in „Politica de livrare”. In cazul exceptiilor, ne obligam sa va contactam telefonic sau prin email, asteptand acceptul duimneavoastra pentru noile conditii de livrare.

– Anularea comenzilor neexpediate se poate face prin notificare: mail sau telefon

– Datele publicate pe site se pot actualiza fara o instiintare prealabila a clientilor. Ne obligam sa informam clientii, doar in situatia in care intervin schimbari in timpul unei comenzi in derulare.

– Imaginile produselor expuse in site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi fata de ambalajele reale, (inclusiv modul de ambalare), caracteristicile produselor, ramanand bineinteles aceleasi.

 

Pentru intrebari, privind „termeni si conditii”: office@neopack.ro

    Cart