Misiunea NeoPack

Viziunea NeoPack

Despre noi

Suntem preocupați de cantitatea de plastic pe care o folosesc ţările Europei, de influenţa toxică a plasticului asupra vieţii

Suntem ingrijorati de cantitatea de gunoi pe care o vedem pe străzi, pe plajele noastre, în mările şi în oceanele noastre.

Suntem conştienţi că trebuie să avem grijă  de tot ceea ce ne înconjoară. Gunoiul nostru scapă în mediul înconjurător, este în parcurile noastre, în cursurile noastre de apă, în mările noastre și, prin urmare, în circuitul nostru alimentar – da, ați citit bine, probabil ați ingerat plastic în mod inconștient!

Este vorba despre uciderea speciilor și despre periclitarea ecosistemelor din cauza plasticului. În multe alte părți ale lumii situaţia e critică, deoarece materialele plastice distrug aprovizionarea cu apă și blochează tot fluxul lichidului vital.

Neo Pack este brandul prin care compania noastră, Neo Business Development srl, promovează produsele de unică  folosintă biodegradabile, contribuind, în acest mod, la îmbunătățirea mediului în care trăim.

Siteul se adresează tuturor clienților care doresc să realizeze trecerea de la ambalajele clasice la cele biodegradabile, oferind soluții inovatoare, sigure și prietenoase cu mediul. 

Indiferent de segmentul căreia aparțineti, horeca, pharma, retail, băcănie, productie, distribuție, vă suntem alături, pentru  a identifica soluții menite să vă îmbunătățească prestigiul în fața clienților și în interiorul comuntității.

Neo Business Development SRL.

CIF: RO 39434323
Reg.com.: J40/7753/2018
Adresa: Str. Sfantul Elefterie nr. 10, corp B, camera 1 parter, sector 5, Bucuresti
Cont: RO21BTRLRONCRT0436501801, BANCA TRANSILVANIA

Punct de lucru: 

Str Mehadiei 41, sector 6 Bucuresti

tel 0722 22 11 50

office@neopack.ro

program: luni-vineri 9-17
Viziune

Să creăm un viitor în care plasticul şi produsele chimice derivate să fie înlocuite cu produse biodegradabile, promovând noi tehnologii, materiale şi servicii, menite să consolideze imaginea clientilor noştri în pieţele pe care aceştia activează.

Prin eco-inovare asigurăm tranziţia de la o economie lineară la una circulară

Misiune

Să participăm la crearea unui viitor în care plasticul este înlocuit de produse complet biodegradabile, promovând o utilizare mai eficientă şi mai responsabilă a resurselor materiale.

    Cart