Misiunea NeoPack

Viziunea NeoPack

Despre noi

Suntem preocupați de cantitatea de plastic pe care o folosesc ţările Europei, de influenţa toxică a plasticului asupra vieţii

Suntem ingrijorati de cantitatea de gunoi pe care o vedem pe străzi, pe plajele noastre, în mările şi în oceanele noastre.

Suntem conştienţi că trebuie să avem grijă  de tot ceea ce ne înconjoară. Gunoiul nostru scapă în mediul înconjurător, este în parcurile noastre, în cursurile noastre de apă, în mările noastre și, prin urmare, în circuitul nostru alimentar – da, ați citit bine, probabil ați ingerat plastic în mod inconștient!

Este vorba despre uciderea speciilor și despre periclitarea ecosistemelor din cauza plasticului. În multe alte părți ale lumii situaţia e critică, deoarece materialele plastice distrug aprovizionarea cu apă și blochează tot fluxul lichidului vital.

Viziune

Să creăm un viitor în care plasticul şi produsele chimice derivate să fie înlocuite cu produse biodegradabile, promovând noi tehnologii, materiale şi servicii, menite să consolideze imaginea clientilor noştri în pieţele pe care aceştia activează. 

Prin eco-inovare asigurăm tranziţia de la o economie lineară la una circulară

Misiune

Să participăm la crearea unui viitor în care plasticul este înlocuit de produse complet biodegradabile, promovând o utilizare mai eficientă şi mai responsabilă a resurselor materiale.

    Centrul de preferințe pentru confidențialitate

    Gooogle Analytics

    Folosim Google Analytics pentru a va oferi o cat mai buna experienta atunci cand folositi site-ul nostru.

    gdpr,_ga,_gid,_gat,_gac_
    Gooogle Analytics