Pungi Biodegradabile

Afișez 1 - 9 din 16 rezultate

Pungi & Sacose Ecologice & Biodegradabile

Obisnuit cu un plan b? stim, este in natura firii ca solutiile sa apara si sa rezolve diversele situatii pe care ajungi sa le intampini. Dar cand vine vorba de o Planeta B, o a doua optiune nu exista, sau cel putin nu s-a descoperit una inca.

Cu totii stim cat de nocive sunt pungile din plastic, idee sustinuta acum si de legislatia data la 1 ianuarie 2019 ce interzice fara dar si poate folosirea pungilor de plastic in comertul din Romania, si impune inlocuirea lor cu pungi biodegradabile. Desigur, aceasta hotarare a dat batai de cap business-urilor medii si mari, deoarece stocurile de pungi eco de tip maieu, pungi in rola, pungi banana si pungi hartie kraft, reprezinta o investitie costisitoare pentru orice comerciant atat la nivel de aplicabilitate cat si la nivel subconstient, de acceptare. a fost nevoie de o restructurare completa a bugetelor business-urilor, dar esentiala deoarece pungile din plastic reprezinta un instrument indispensabil populatiei in satisfacerea rutinei de mers la cumparaturi.

Cateva motive pentru care sa folosesti pungi biodegradabile de la Neopack:

 • Fabricate din celuloza, 100% biodegradabile si compostabile;
 • Respecta standardul european EN 13432;
 • Nu elibereaza substante toxice in aer sau in alimentele pe care le transporti;
 • Rezistenta si durabilitatea este aceeasi precum la pungile din plastic;
 • Îti punem la dispozitie o gama variata de dimensiuni si modele din care sa alegi, de la  pungi eco de tip maieu, pana la pungi in rola, din hartie kraft natur;
 • se pliaza perfect pe nevoile pe care le ai, la fel ca si pungile din plastic traditionale.
 • Pentru aceste categorii de sacose biodegradabile nu se percepe taxa de mediu de 0.15 lei/bucata si nici taxa de ambalaj de 2lei/kg. asadar, scapi de birocratie taxe si ajungi sa protejezi mediul prin aducerea pungilor biodegradabile si compostabile in business. 
 • sacosele biodegradabile tip maieu spre deosebire de pungile de plastic sunt scutite de ecotaxa si sunt eco friendly.

Pe langa “sanatatea” pe care o ofera planetei, retail-urile mari din Romania folosesc pungi biodegradabile deoarece riscul ridicat de amendare pentru comercializarea produselor din plastic neregenerabil este unul de proportii, si deloc inteligent mai ales in momentul in care exista solutii cu mult mai potrivite.

Prin urmare, indiferent daca business-ul tau este unul de mare sau mica anvergura, si esti in cautarea pungilor biodegradabile potrivite, aici ai o lista de specificatii care te-ar putea ajuta in alegerea lor in functie de specificul business-ului tau. asadar, daca esti in cautare de sacose biodegradabile de tip maieu pentru legume/fructe, sacose de tip banana, pungi farmacie biodegradabile sau pungi hartie natur, esti in locul potrivit: 

 • Pungile de tip maieu (link activ cu  https://neopack.ro/cat/pungi-biodegradabile/pungi-maieu/ sunt printre cele mai intalnite in supermarketurile din Romania. De la utilitate, pungile biodegradabile tip maieu reprezinta solutia ideala pentru depozitarea fructelor si legumelor. 

Tipurile de pungi compostabile de tip maieu fabricate de Neopack.ro 

 • Punga Maieu Biodegradabila & Compostabila 2-3Kg 23x40cm (https://neopack.ro/produs/punga-maieu-biodegradabila-23-40-cm/ –  link activ) realizate din material 100 % biodegradabil si compostabil, au la baza amidonul de porumb. 
 • Punga Maieu Biodegradabila & Compostabila 4-5Kg 26x45cm (https://neopack.ro/produs/punga-maieu-biodegradabila-26-45-cm/ – link activ) ideale pentru produse variate de dimensiuni si greutati mici.
 • Punga Maieu Biodegradabila & Compostabila 7Kg 30x60cm (https://neopack.ro/produs/punga-maieu-biodegradabila-30-60-cm/ ) – prin rezistenta sporita pe care o au, pot transporta greutati ridicate. 
 • Pungi Hartie Farmacie 13x4x25 cm https://neopack.ro/produs/pungi-hartie-farmacie-13x4x25-cm-cutie-1500buc/ – link activ) special confectionate pentru utilizarea exclusiva de catre punctele de distributie a medicamentelor, in ambalarea produselor comercializate. Neopack iti pune la dispozitie pungi de hartie Ka 35 MG, special create pentru farmacii, si alternativa ideala pentru inlocuirea ambalajelor de plastic. Pungi farmacie biodegradabile Neopack au in compozitie doar hartie de calitate ce nu contin substante toxice, caracteristici ce le transforma in produse biodegradabile, ecologice si reciclabile. 
 • Pungi Hartie Farmacie 17x6x25 cm (https://neopack.ro/produs/pungi-hartie-farmacie-17x6x25-cm-cutie-1000buc/ – link activ)  pungile ecologice sunt fabricate in medii sterile, astfel produsele business-ului tau  pot fi stocate si livrate in conditii sigure si igienice, oferind un aspect curat, estetic, igienic si sanitar. 
 • Pungi Hartie Farmacie si Panificatie 17x6x25 cm ( https://neopack.ro/produs/pungi-hartie-farmacie-si-panificatie-17x6x25-cm-cutie-800buc/ – link activ) punga din hartie natur netiparita pentru covrigi si/sau farmacii/produse naturiste – KNV 35, sunt confectionate doar din materiale biodegradabile 100%, hartie kraft natur de calitate, ecologica si reciclabila, inlocuind cu succes alte tipuri de ambalaje din plastic. 
 • Pungi Legume Fructe in Rola, Biodegradabile & Compostabile 30×35 cm (https://neopack.ro/produs/pungi-legume-fructe-biodegradabile-compostabile-30-35cm/ – link activ)  recomandate pentru: aprozare, magazine alimentare, hypermarketuri. Pungile in role bio sunt realizate din material 100 % biodegradabil si compostabil, ce au la baza amidonul de porumb, reprezinta solutia preferata de consumatori deoarece la nivel de utilitate, acestea, la fel ca si cele mentionate mai sus, sunt rezistente, si au o durata de viata semnificativa in conditii de depozitare in mediu uscat, departe de sursele de caldura. 

Ce inseamna biodegradabil?

Procesul de descompunere a substantelor organice prin intermediul enzimelor produse de organisme vii. 

Ce este compostabilitatea?

Trecerea prin procesul de compostare a materialelor biodegradabile, definita de norma EN 13432 ca proces de dezintegrare a materiei prime, in conditii aerobe specifice (in prezenta oxigenului). Produsele Neopack sunt in conformitate cu toate cerintele de compostabilitate. 

Care e diferenta intre compostabil si biodegradabil?

Orice produs ce are proprietatea de a se degrada sub actiunea unor factori biologici, poarta denumirea de “biodegradabil”. Biodegradarea unor produse  in anumite circumstante poate fi si toxica, in functie de compozitii din care au fost create, asadar daunatoare mediului inconjurator. De asemenea, anumite produse au nevoie de o perioada mult prea lunga pentru a de biodegrada, acest lucru daunator pentru mediu, din pacate nu este mentionat mereu de producatorii ambalajelor si derivatelor acestora. Compostabilitatea este procesul ce asigura biodegradarea in conditii optime, intr-un interval de timp bine definit si studiat.

Ce presupun sanctiunile nerespectarii legii privind pungile bio?

E de la sine inteles, ca amenzile sunt mai mult decat inconfortabile, iar pentru nerespectarea legilor privind pungile biodegradabile atrag dupa sine sanctiuni cuprinse intre 4.000 si 8.000 de lei pentru abaterea de la  urmatoarele norme:

Pentru nerespectarea normelor din articolul 13 ( https://lege5.ro/Gratuit/gi3tmmbzga2q/art-13-lege-87-2018?dp=gi2tmmjuguztqmi -link activ) se aplica o amenda cuprinsa intre 8.000 si 15.000 de lei . 

Pentru nerespectarea normelor din articolele de mai jos, se aplica o sanctiune cuprinsa intre 15.000 si 25.000 de lei.

 – articolul 5, alineatul 1 si 2 – https://lege5.ro/Gratuit/hazdenrqgi/legea-nr-249-2015-privind-modalitatea-de-gestionare-a-ambalajelor-si-a-deseurilor-de-ambalaje?pid=84380126&d=2019-08-29#p-84380126 – link activ 

Prin intermediul acestor prevederi vei putea afla si care sunt normele impuse de Ministerul sanatatii cu privire la ambalaje si implicit pungile din plastic.

De ce sa colaborezi cu Neopack?   

Ne bucuram si te felicitam pentru ca iti doresti, si iti asumi responsabilitatea de a face schimbari in afacerea ta vizavi de tot ce presupune inlocuirea produselor din plastic cu ambalaje biodegradabile si compostabile. Prin utilizarea pungilor bio, pungilor din hartie kraft si a pungilor banana, dar si a veselei de unica folosinta, participi activ la stabilirea unui echilibru in ceea ce priveste reducerea plasticului la nivel global.  

Noi, cei de la Neopack stim cat de important este pentru tine si business-ul tau, mentinerea unui parteneriat de incredere ce are scop comun cu valorile dupa care ti-ai creat brandul. Te putem asigura de calitatea ambalajelor Neopack dar si de satisfactia generata clientilor prin utilizarea produselor fabricate cu atentie, 100%  compostabile si in conformitate cu legile promulgate.  

Personalizam  

Îti intelegem nevoile business-ului si personalizam fara dar si poate tot ce tine de ambalajul realizat prin comanda.

Alege sa protejezi natura intr-un mod cat mai green si sa colaborezi cu Neopak. Îti livram rapid, de la  sacose de plastic subtiri, pungi din hartie, la sacose biodegradabile si pungi rola, personalizate dupa cum iti pofteste inima, indiferent de numarul comenzilor. 

De asemenea, ne place sa iti oferim si alternative pentru o atitudine cat mai “green” a business-ului tau, si, de la Neopack poti sa comanzi in cantitati semnificative si vesela de unica folosinta (https://neopack.ro/cat/vesela-unica-folosinta/ ) de la boluri si castroane biodegradabile si compostabile, farfurii biodegradabile si compostabile, caserole si cutii biodegradabile si compostabile, si ultimele dar nu cele din urma, tacamuri biodegradabile si compostabile.

Prin urmare, fie ca ai nevoie de cantitati mari pentru business-ul tau in retail, sau iti doresti sa faci o masa mare in familie si ai nevoie de cantitati ceva mai mari, poti apela la Neopack fara dar si poate, cu incredere. 

Tot la capitolul incredere, produsele Neopack sunt realizate din plante printr-un proces de productie cu emisii de carbon scazute. Poti citi mai multe aici  https://neopack.ro/tehnologie/materialele-folosite/  – loc in care explicam bine ce materiale folosim in productia produselor biodegradabile si compostabile Neopack.  

În plus, primesti si mostre gratuite pentru ca alegerea sa-ti fie usurata. Produsele Neopack ofera alternative durabile la ambalajele pentru alimente si pentru bauturile din business-ul tau!

Whatsapp

Telefon

Suport online

Email

Suport clienti online

   0
    0
    Cosul de cumparaturi
    Cosul este gol
    Cart